VIDEOKONFERENSER FÖR ALLA UTRYMMEN.

System Technologies har ett nära samarbete med Microsoft och Logitech. Vi har god erfarenhet av konferensrums installationer med Skype for Business och Logitech. Logitech transformerar videokonferenserna genom att erbjuda ett enkelt och prisvärt sätt att samarbeta, med kristallklart ljud och knivskarp video. Logitech-produkter levererar exceptionell prestanda, företagscertifieringar och prisvinnande design. Kontakta oss så hjälper vi er med installation och support.

VIDEOKONFERENSER MED HD-KVALITET FÖR UPP TILL FYRA PERSONER

Nu kan små grupper hålla sina videokonferenser när och var som helst. Videokonferenssystemet BCC950 har en lättanslutna webbkamera och högtalartelefon som är idealisk för små rum och grupper. Snabb och enkel installation – på ett skrivbord eller konferensbord. HD-video och kristallklart ljud som kombinerar hög kvalitet med överkomliga priser.

PROFESSIONELLT VIDEOSYSTEM FÖR MÖTESPLATSER

Logitech PTZ Pro är en förstklassig HD-videokamera med funktioner för panorering, vinkling och zoomning (PTZ). Idealisk för konferensrum och andra mötesplatser inom exempelvis utbildning och hälsovård. Installationen går på ett kick med USB och en enda kabelanslutning. Certifieringar med ledande VC-program säkerställer integration med de flesta konferensprogramvaror.

VIDEOKONFERENS FÖR MEDELSTORA TILL STORA GRUPPER

Videosamarbete är möjligt på alla mötesplatser. Logitech GROUP är lika lätt att använda som en mobiltelefon och lika billig som en kontorsstol. Bassystemet är utformat för mötesrum med upp till 14 personer. De valfria förlängningsbara mikrofonerna möjliggör samarbete med upp till 20 personer. Tack vare en smidig USB-anslutning behöver du bara ansluta med en bärbar dator och börja videomötet.

Logitech SRS

RUMSLÖSNINGAR Fullständiga rumslösningar från Logitech som gör det möjligt för deltagarna att komma igång och köra ett videokonferensmöte.

Logitech Smartdock SRS Small

Logitech SRS Small är anpassat för 1-6 personer, paketet innehåller följande:

- Logitech Connect Cam

- SmartDock

- Surface Pro 4

- SRS Software förkonfiguration (Surface Pro 4)

- Windows10 Enterprise IOT licens

- 90 dagars Start-Up support

Logitech Smartdock SRS Medium

Logitech SRS Medium är anpassat för 4-12 personer, paketet innehåller följande:

- Logitech Group

- Extender box

- SmartDock

- Surface Pro 4

- SRS Software förkonfiguration (Surface Pro 4)

- Windows10 Enterprise IOT licens

- 90 dagars Start-Up support

Logitech Smartdock SRS Large

Logitech SRS Large är anpassat för 12-20 personer, paketet innehåller följande:

- Logitech Group

- Expansion Mics

- Extender box

- SmartDock

- Surface Pro 4

- SRS Software förkonfiguration (Surface Pro 4)

- Windows10 Enterprise IOT licens

- 90 dagars Start-Up support

Meetup för små rum

MeetUp är Logitechs förstklassiga konferenskamera utformad för små konferensrum och trånga utrymmen. Nu slipper alla trängas runt laptopar. Med 4K-optik och en superbred bildvinkel på 120° syns varje stol tydligt runt bordet med MeetUp. Och det inbyggda ljudet är optimerat för mötesrumsakustik, så att var och en kan både höras och synas.

Vi hjälper dig!

System Technologies har ett stort sortiment av noggrant utvalda produkter som är lämpliga för både företag och kommuner. Med mer än 20 års erfarenhet som vi på System Technologies har kan du vara säker på att du får den hjälp just ni behöver.

Enkelt!

Vi tar ansvar och erbjuder er en komplett fungerande installation.

- Hårdvara & mjukvara - Installation - Utbildning - Support

Kontakta oss för en offert

TOP