3 ”FrontOffice”

Framgångsrika samarbeten gör skillnad

System Technologies är en 3 Platinum partner. Detta ger oss möjlighet att ge våra kunder absolut bästa tänkbara pris på "3" abonnemang och tjänster. Vi jobbar aktivt med telefoni för att hjälpa våra kunder att utveckla sin IT- plattform. Kontakta oss så hjälper vi dig med en telefonilösning som passar just er företag.

3FrontOffice

Vår mobila växel ger en helt molnbaserad lösning utan krångliga installationer. Den är dessutom flexibel, kostnadseffektiv, enkel att använda och kan anpassas helt för dig och ditt företag.

Exempel "Säljbolaget"

Säljbolaget jobbar med uppdragsförsäljning åt flera olika företag, mycket av försäljningen sker per telefon via stora volymer av in- och utgående samtal. Dessutom finns två lokalkontor i Stockholm och Göteborg. Med 3FrontOffice L får företaget en helt anpassad lösning med tillvalet Telefonist och svarsgruppen ACD Premium.

✓ Knappval för att slussas rätt.

✓ Automatisk tidsstyrning efter öppettiderna.

✓ Flera svarsgrupper för olika kontor och avdelningar.

✓ Chatt och fria samtal mellan alla företagets anställda.

✓ Möjlighet till telefonistfunktion för ännu personligare bemötande.

✓ Möjlighet att ringa som hemma från utlandet med Softphone.

Exempel "Byggfirman"

Byggfirman har 8 anställda som jobbar i ett flertal projekt. På kontoret jobbar en person med administration och ekonomi. Med 3FrontOffice M kan de effektivt ta hand om alla inkommande samtal, och samtidigt ha fullt fokus på kunder och sin byggverksamhet.

✓ Fastnummer in till företaget.

✓ Professionellt och personligt hälsningsmeddelande.

✓ Kontoret hanterar samtalen via mobiltelefon eller i datorn.

✓ Samtal kopplas enkelt fram till rätt person.

✓ När kontoret är obemannat går samtalen ut till alla anställda.

Exempel "IT-konsulten"

IT-konsulten jobbar för sitt eget enmansföretag. Hon använder 3FrontOffice S för att kunna ta emot jobbets samtal på ett eget fastnummer i sin telefon. Lediga dagar vidarekopplas detta till telefonsvararen, medan hennes privata mobilnummer finns tillgängligt för vänner, familj och de allra viktigaste affärskontakterna - som alltid behöver kunna nå henne.

✓ Fastnummer in till företaget

✓ Eget privat mobilnummer för övriga samtal

✓ Tidsstyrd hänvisning till telefonsvararen under lediga dagar

TOP