Stämpeldator Pioneer Pos

Tillförlitlig och driftsäker All-in-One dator

System Technologies har flera års erfarenhet utav stämplingsdatorer. Vi levererar och installerar AIO datorer från Pioneer Pos. Med Pioneer Pos får man datorer som klarar tuff miljö , såsom smuts, vatten, kyla och klarar drift dygnet runt. Du får tillförlitlig, robust prestanda, med pekskärm som kan driftsättas överallt i verksamheten som en självbetjäningslösning för användarna eller en operatörsstation.

Den kompakta AiO-enheten tillför mångsidighet. Tack vare de flexibla monteringsalternativen kan du placera den på en disk, i en kiosk eller på en vägg eller pelare.

Skräddarsy systemet för din miljö med ditt val av operativsystem och en utökad portfölj av POS-kringutrustning

Tillvalsfunktioner:

Kortläsare

RFID

Väggstativ, Bordsstativ

Fingerprint

Barcode scanner

Referenser och Installationer

Stämpeldator närvarosystem för anställda

Vi har avtal med Jönköpings Kommun gällande leverans och installation av Pioneer Pos stämpeldatorer. Jönköpings kommun använder datorerna för stämpling i mjukvaran Medvind-Arbetstid. Personalen stämplar med RFID tagg, Magnetkort eller pekskärm.

Tidstämplings dator för SEBS

SEBS produktion är för företag som vill kunna planera och följa upp sin produktion genom tidsstämplingar. Stämpelklocka för ”kommer och går” samt för efterkalkyler och löneunderlag. EDI-koppling för leveransplaner, aviseringar och fakturor. Produktionsförslag med materialkontroll. Utvärdering av kunder, leverantörer och personal.

Habo Folktandvård

Tandvården använder Pioneer Pos som självbetjänings terminal för att registrera att kunden kommit till väntrum.

TOP