Smarta lösningar för mötesrum

Koppla dina rumskalendrar till verkligheten. Problemfria möten, lätt att hitta lediga mötesrum och snabb bokning!

Meetio Room i ett nötskal

Meetio Room är en förlängning av ditt nuvarande system för mötesbokning (t.ex. Google Kalender eller Microsoft Exchange). Den ansluter enkelt och smidigt till dina existerade rumsresurser och både visar och uppdaterar dina möten via skärmen. Skärmens färg visar tydligt om rummet är ledigt, upptaget eller på väg att bli upptaget med hjälp av de vanliga trafikljusfärgerna.

Ledigt

Ledigt

Snart upptaget

Snart upptaget

Upptaget

Upptaget

Meetio Room

Meetio Room är rumsbokaren som placeras utanför varje mötesrum. Skärmen visar tydligt när och hur länge rummet är ledigt eller upptaget och låter dig boka rummet med två klick. Meetio Room kan också öka tillgängligheten till mötesrum genom att ta bort oanvända bokningar och avsluta möten när de faktiskt tar slut.

Meetio View

Meetio View ger överblick över alla rum på ett ögonblick. En översiktskärm som är som gjord för en lobby eller reception. Välj mellan att visa rummen i ett rutnät eller en listvy och filtrera baserat på tillgänglighet

Meetio Book

Meetio Book är vårt eget bokningssystem där användare enkelt kan boka mötesrum från sin webläsare eller smarta telefon? Meetio Book är inget krav för att använda Meetios övriga produkter men passar tex för kontorshotell där flera användare skall kunna boka rum utan att ha samma mailsystem.

Vi hjälper dig!

System Technologies har ett stort sortiment av noggrant utvalda produkter som är lämpliga för både företag och kommuner. Med mer än 20 års erfarenhet som vi på System Technologies har kan du vara säker på att du får den hjälp just ni behöver. Kontakta oss för offert på mötesbokare.

TOP