RollerMouse

RollerMouse Pro2 är ett ergonomiskt musalternativ utformat för dig, inte för din dator. Den ligger precis framför dig vid ditt tangentbord och du behöver inte längre sträcka dig efter musen, vilket kan vara ansträngande för nacke, axlar och armbågar. RollerMouse Pro2 Plus ger användaren ett djupare handledsstöd som ger extra stöd och komfort för handlederna.

Rollermouse RED! Prisbelönt design

Solid, elegant och hållbar aluminiumdesign med avläsningstekniken 7SENSES™. Oöverträffad känsla, snabbhet och exakt precision med en snygg och ergonomisk mus.

Inbyggd precision.

Den nya avläsningstekniken 7SENSES inuti rullstaven ger oslagbar precision och kontroll. Sensorerna i rullstaven skyddar från smuts och damm. 7SENSES läser av markörens position och anpassar hastigheten och accelerationen kontinuerligt så att rullstaven är så centralt placerad som möjligt, samtidigt som den intuitivt anpassas till din hastighet för att minska mikrorörelser och öka effektiviteten.

Bekväm kontroll

Få bättre kontroll och mindre belastning med en större och bättre rullstav. Vi har bytt ut det mekaniska musklicket mot ett virtuellt, digitalt klick. Det gör att musen inte klickar tillbaka och att belastningen minskar. Det digitala musklicket kombinerat med en tjockare rullstav med struktur gör att musen både är lättare att använda och känns bra

RollerMouse Pro2
Köp här

RollerMouse Pro2

RollerMouse Pro2 = 2099:-
RollerMouse Pro2 Plus
Köp här

RollerMouse Pro2 Plus

RollerMouse Pro2 Plus 2390:-
Rollermouse RED
Köp här

Rollermouse RED

Rollermouse RED = 2590:-

Större handledstöd = 595:-
Rollermouse RED Plus
Köp här

Rollermouse RED Plus

Rollermouse RED Plus = 2890:-

Större handledstöd = 745:-

Köp Rollermouse av oss

Om du önskar installerar vi Rollermouse hos dig, vi utbildar och hjälper dig igång!

Installation och utbildning ingår i vår kampanj *

Ring oss 0380-558400

Mejla oss kontakt@systemtechnologies.se

* gäller i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda och Aneby

Alla priser exklusive moms och så långt lager räcker.

TOP