Mail "SET" Exchange

E-post är en av företagens viktigaste funktioner. Kraven på ökad tillgänglighet, mer avancerad funktionalitet och mer säkra lösningar ökar och fler väljer att låta experter ta hand om kritiska miljöer. Exchange är idag det självklara valet för många företag. Hosted Exchange innebär att vi tar fullt ansvar för driften av din Exchangemiljö och du betalar bara en fast avgift per konto och månad.

Mattias Stennert 046 (0)380 55 84 08

Mattias Stennert 046 (0)380 55 84 08

Kontakts mig eller någon annan på System Technologies, så hjälper vi till med att reda ut begreppen kring molntänster

Samarbete, mobilitet och säkerhet

...ser vi som hörnstenar för effektiv kommunikation. Med Microsoft Hosted Exchange kan vi ge dig en marknadsledande lösning där du med hjälp av modern teknik kan förbättra informationsflödet i ditt företag. Cloudmore Exchange är utformad på ett sätt som gör den så kostnadseffektiv som möjligt för er att konfigurera specifikt för er organisation samt tillhandahålla och sköta. Med en påvisbar historik av att tillhandahålla en tjänstetillgänglighet på 99,9 % stödd av professionella och hjälpsamma teknikgrupper så kan du försäkra dig om att din organisations kommunikation kommer att bli stabilare och pålitligare än någonsin förut. Cloudmore driver en av Europas största Exchange-plattformar. Detta innebär att ni får trygghet som en del av tjänsten. Er data säkerhetskopieras dagligen och kan snabbt och enkelt återställas om en katastrof skulle inträffa. Vi är medvetna om hur viktigt mobilt och hemarbete är för många organisationers tillväxtstrategi, inklusive vår egen. Cloudmore Exchange låter era anställda arbeta var som helst utan något behov av ett VPN, på nästan vilken enhet, laptop, läsplatta eller smartphone som helst, ofta utan en aktiv internetanslutning. Vid användning tillsammans med andra Cloudmore-tjänster så kan en komplett mobil IT-svit tillhandahållas med ett par klick.

Cloud Server (vCloud)

Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt Den effektivaste, rörligaste och mest flexibla molninfrastrukturen Cloudmore har börjat samarbeta med den erkända ledaren inom virtualisering. VMware® levererar oöverträffad effektivitet, rörlighet och flexibilitet med sin VMware vCloud™-lösning. I Gartner, Inc.:s senaste utvärdering av molntjänstleverantörer så använde fyra av de fem högst rankade tjänsteleverantörerna teknik som är baserad på VMware vCloud. Genom att länka Cloudmores enkla tillvägagångssätt för IT-underhåll samt dess hjälp, utbildning och support till vCloud Directors omfattande kontrollpanel har Cloudmore skapat ett snabbt och effektivt sätt att skapa virtuella datacenter bestående av de servrar, brandväggar och nätverk som behövs för att skapa ett privat- eller hybridmoln. Vår vCloud™-tjänst skapar nya scenarion för användning av virtuella servrar i en verklig produktionsmiljö. Den här tjänsten är ett betydande framsteg från grundläggande hostade virtuella servrar som nås via internet. vCloud-tjänsten möjliggör pålitlig och ständig anslutningsbarhet mellan kundnätverk och vCloud-miljön. Detta innebär att organisationer enkelt kan upprätta anslutningar mellan lokala applikationer och fjärrapplikationer och använda sig av centralstyrning. vCloud-lösningen hjälper till att minska kostnaderna för hårdvara och hantering genom att göra det möjligt att virtualisera och utkontraktera utvalda applikationer direkt till en pålitlig, säker och kostnadseffektiv molnbaserad serverlösning. Vår vCloud-lösning bör inte förväxlas med grundläggande hostade virtualiserade servrar... Läs vidare... vCloud-tjänsten är tillgänglig med:
  • Resurser som är fullständigt konfigurerbara för att nå optimal prestanda
  • Resurser som kan delas och tilldelas dynamiskt för att förbättra användningen
  • Multipla interna och externa IP-adresser
  • En fullständigt konfigurerbar virtuell brandvägg
  • VPN-tunnlar för LAN-anknytningar
  • Val mellan operativsystemen Linux och Windows
  • Kontrollpanelen vCloud Director, som används för att installera, konfigurera och hantera dina molnservrar.

MX-Sweep Anti Spam

E-post är en kritisk tillämpning i dagens affärsvärld och skydd mot hot som virus, spam, phishing, denial-of-service-attacker är viktigt att förhindra störningar av e-tjänster. Det är därför som e-postsäkerhet är avgörande för ett företag. MXSweep e-postsäkerhetslösning är lätt att installera och kräver ingen initial investering. Denna E-postsäkerhetslösning förser kunderna med 99,92% spam och 100% virusskydd för både inkommande och utgående e-post.  
Läs Mer

Låt oss på System Technologies hjälpa er med säkerhetskopiering. Med vår tjänst Live Vault kommer din data att hanteras med teknik i Världsklass! Anatonomy Livevault är den marknadsledande leverantören för helt automatiserad backup av servrar, datorer och bärbara datorer. Tjänsten används idag av mer än 90,000 företag och organisationer världen över.
Läs Mer

TOP