HP 2012 90W Docking Station
Köp här

HP 2012 90W Docking Station

Vikt: 1, 070 kg

Usb 3.0 anslutning:4 st

1 års garanti på plats

Pris exkl moms: 1 399:-

HP erbjuder ett komplett sortiment av dockningsstationer som utformats speciellt för vissa HP Business Notebook-plattformar, så att du kan behålla den bärbara datorns anslutningar och bekvämlighet vid en fast station. Sätt bara i din bärbara dator i dockningsstationen tills den klickar på plats, så är du redo att köra – utan att behöva dra om kablar eller återansluta enheterna vid ditt skrivbord.
HP UltraSlim dock 2013
Köp här

HP UltraSlim dock 2013

Usb 3.0 anslutning: 4 st

Övrigt: 65W minimum AC adapter

1 års garanti på plats

Pris exkl moms: 1490:-

Utöka din dator snabbt och enkelt med en bildskärm, nätverk och anslutning för externa enheter etc. med HP 2013 UltraSlim Docking Station, en enkel "klick n' slide-in" docka för Ultraslim HP EliteBook 800-serien.
HP Wireless Keyboard & Mouse
Köp här

HP Wireless Keyboard & Mouse

Anslutning: USB

Trådlöst: Ja

Batterityp: AA (Både tangentbord och mus)

Rörelseläsare Mus: Laser

1 års garanti på plats

Pris exkl moms: 499:-

HPs trådlösa tangentbord och mus lägger avancerade funktioner och enkel användning under dina fingertoppar. Du slipper gömma sladdar och får en ren arbetsyta med ett sladdlöst tangentbord, en sladdlös lasermus och en trådlös USB-mottagare i en och samma förpackning – tillverkade med miljön i åtanke.
HP USB Smart Card CCID Keyboard
köp här

HP USB Smart Card CCID Keyboard

Vikt: 0,900 kg

Kabellängd: 1,8 m

1 års garanti på plats

Pris exkl moms: 391:-

Lägg till ett extra skikt av säkerhet vid dataingångspunkten med HP USB SmartCard CCID-tangentbordet, som innehåller en integrerad smartkortläsare som förenklar åtkomstprocedurerna och förhindrar obehörig åtkomst till datorer och nätverk.
HP X3300 grey wireless mouse
Köp här

HP X3300 grey wireless mouse

Vikt: 0,086 kg

Yttermått: 98 x 60 x 34,5 mm

Medföljer: HP x3300 trådlös mus, trådlös USB-mikromottagare; Ett AA-batteri

2 års garanti på plats

Pris exkl moms: 150:-

Det här kommer att bli din favoritmus som får följa med överallt. Med sin smidiga storlek är den lätt att ta med sig. En stark trådlös anslutning på 2,4 GHz ger dig massor av frihet. Den fjärde knappen är programmerbar. Och den fungerar perfekt med Windows® 8.
TOP