Varför du ska välja Soonr-Workplace

Soonr Workplace är en molntjänst som gör din verksamhet snabbare och säkrare. Med Soonr kan ditt team arbeta med projekt var som helst, när som helst och i stort sett på vilken enhet som helst. Ditt team kan samarbeta i realtid eller offline med Synk-tekniken. Med Soonrs automatiska säkerhetskopiering och versionshantering är dina filer alltid skyddande. Du kan kontrollera projekt och du låter bara personer med rättigheter ta del av informationen. För att dina filer ska ha högsta säkerhet så använder Soonr avancerad kryptering och geo-redundanta, man kan replikera data mellan två geografiskt avlägsna platser, datacenters. Soonr Workplace ger ditt företag och ditt team tillgång till att lagra, söka, dela, synkronisera och redigera filer mellan plattformar med stöd för mer än 800 mobila enheter, inklusive Android, Blackberry, Iphone, Ipad. Soonr innehåller patenterad renderingsteknik och design med lag, fjärråtkomst och säkerhet i åtanke. Så välj Soonr Workplace idag, för dig, ditt team och ditt företag.

Kontakta oss för mer information på 0380-558400 eller mail till: info@systemtechnologies.se

Du välja, om t.ex. någon kollega slutat arbeta på företaget, att inaktivera eller ta bort personen så ingen olämplig kommer åt företagets information och innehåll. På skrivbordet så finner du din egen profil samt olika filer som medlemmarna i gruppen laddat upp.

Enkelt!

Vi tar ansvar och erbjuder er en komplett fungerande Soonr Workplace installation.

Inget faller mellan stolarna! Med vårt projektledningsteam blir implementeringen av workplace smidig och effektiv. Ni får en kontaktperson som samordnar och driver er leverans och uppstart. Snabba svar och effektiv hantering är hörnstenar i ett väl fungerande projekt. Relevant hjälp av rätt person för lyckat genomförande Powerpoint om Soonr klicka här 
Du kommer åt dina filer snabbt och enkelt via din utforskare och Soonr online.

Komma igång med Workplace

Dela filer externt

Skapa publika länkar

Synka till min dator

Dela med mitt team

TOP