Efter en omfattande upphandling valdes System Technologies som ny leverantör för utskriftshantering på Sparktrade. Vi levererar en komplett dokumentlösning med drift av servrar, övervakning av samtliga enheter, service , felhantering och påfyllning av toner. Vi använder Ubiquitech Print Management Solution  vilket ger användarna säkra ”Follow U-utskrifter med effektiv full-kryptering.    

För att säkerställa driften av IT-systemen har bq Form valt System Technologies som partner. Bq form är ett tillverkande företag som formpressar och bearbetar fanér. Bq form har ett stort kunnande av formpressning och har nyligen gjort en rejäl satsning och byggt ut.  Läs mer om bq form på www.bqform.se System Technologies  är ett företag som erbjuder

System Technologies samarbetar med flera skolor och arbetsförmedlingen med praktikplatser. Just nu har vi praktikant från Bäckadalsgymnasiet. Tidigare praktikanter har kommit från Arbetsförmedlingen Nässjö och Eksjö , Campus i12, Eksjö Gymnasium, Brinell Gymnasiet samt Tekniska högskolan Jönköping.

TOP