System Technologies ny återförsäljare till Xerox

by / måndag, 15 juni 2015 / Published in Allmänt, Nyheter

Stockholm, Sverige, april 2015 – Xerox har ingått ett nytt samarbete med System Technologies som kommer att leverera Xerox lösningar inom Managed Print Services (MPS) till kunder i Jönköpings län.

System Technologies är en Nässjöbaserad IT-återförsäljare med kunder inom både offentlig- och privat sektor där de fungerar som helhetsleverantör till merparten av kunderna. Bolaget sluter nu ett avtal med Xerox för att kunna leverera dokumenthantering och utskrift som tjänst till kunder i Jönköpings län.

– Vi valde Xerox som partner för att komplettera vårt erbjudande inom dokumenthantering och MPS-tjänster. Kunderna efterfrågar att oftare helhetslösningar inom dessa områden, och vi är måna om att vara den bästa lokala partnern för dem, säger Richard Ritheim, Säljchef på System Technologies.

System Technologies kommer inledningsvis fokusera på att hjälpa befintliga kunder inom offentlig sektor med dokumenthantering och IT som tjänst.

Under de senaste 20 månaderna har Xerox tecknat sju nya återförsäljaravtal.

– System Technologies har mångårig expertis inom IT-sektorn och en lokal kompetens som vi värderar högt. Det gör dem till en viktig kugge i partnerhjulet när vi nu bygger ut vårt nätverk i Sverige och knyter till oss lokal expertis, säger Mats Larsson, som ansvarar för utvecklingen av kanalen på Xerox.

Presskontakt
Stefan Lundin, pressansvarig på Xerox Sverige, 08-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

TOP