Leverans av HP datorer till Montico

by / torsdag, 12 februari 2015 / Published in Nyheter

Montico valde System Technologies för inköp av bärbara datorer, av typen HP Renew

montico

System Technologies erbjuder idag en omfattande portfölj av HP Renew produkter.  HP Renew produkter är begagnade,  demonstrations eller resultat av en överproduktion från fabrik. HP Renew är ett samlingsnamn för HPs överskottsprodukter och är ofta ett resultat av en överproduktion från fabriken eller annullerade beställningar. Men benämningen kan också innefatta returer i form av visnings exemplar och utlåningsmaskiner. Skicket på produkten delas upp i kategorierna Guld, Silver och Brons. Samtliga HP Renew produkter är märkta med ett R i slutet av artikelnumret.

HP Renew kategoriseras utifrån Guld, Silver och Brons

Guld produkter är helt nya. Oftast ett resultat av en överproduktion från fabriken eller annullerade beställningar. Eftersom att produkterna redan har försökt säljas en gång i kanalen, så kan HP inte sälja dem igen till UTAN att byta benämningen till HP Renew. Det vill säga: kunden får en ny oöppnad och oanvänd produkt med samma garantier, fast till ett bättre pris. 

Silver produkter går under kategorin ”nästan nya”. Det kan handla om produkter som fått skadade förpackningar, DOA produkter eller visnings exemplar. Som sedan returneras till HP där produkterna genomgår totalrenovering och förpackas i nya förseglade lådor. Produkterna kan i värsta fall ha kosmetiska eller mindre betydande repor. 

Brons produkter liknar silver produkter i många hänseenden, men med den väsentliga skillnaden i att det förekommer repor och/eller andra visuella olägenheter. Det förekommer endast repor på plasten och aldrig på vitala delar såsom själva displayen etc. HP garanterar funktionaliteten även på dessa produkter, men man ska vara varskodd om att produkten kan se aningen använd ut redan när den kommer till kund.

Samma garantier som vanliga produkter

HP Renew produkter omfattas av samma garantier som vanliga HP produkter, i de länder där motsvarande plattform säljs. Om det till exempel är en HP Elitebook med 3 års på platsen HP garanti, så är det även vad du får med en HP Renew version.

TOP