Leverans av 150st HP Workstation Z230

by / torsdag, 11 juni 2015 / Published in Allmänt, Nyheter

System Technologies har ett nära samarbete med HP!

Vi har kunskap och erfarenheten som krävs för att leverera rätt arbetsstation till rätt pris. Vi är certifierade som HP Silver-partner. Certifieringen är ett erkännande och en bekräftelse för kunderna att System Technologies har den expertkompetens som behövs. System Technologies är också en Service Delivery Partner vilket gör att vi nu har auktorisation att utföra HP garanti Service på Pc, Workstation och Notebook.

Kraft så att det räcker, utrymme att växa

Väx tillsammans med ditt företag. HP Z230 Tower-arbetsstation är utformad för att kunna utökas och växa, så att du kan lägga till mer lagringsutrymme och fler anslutningar när du behöver det.
Full datorkraft i en ny kompakt design. HP:s omdesignade och mer kompakta arbetsstation är robust och flexibel samtidigt som den frigör mer arbetsutrymme.
Ägna mindre tid åt att vänta. Snabba på dataöverföringarna med sex tillgängliga enhetsplatser inklusive en 6,3 cm (2,5”) HD-plats för Solid State-diskar med hög hastighet.
Öka lagringsprestandan med RAID eller Solid State-diskar eller få det bästa av två världar genom att kombinera stora hårddiskar med en extra Solid State-disk som cacheenhet.
Optimera arbetsstationen för maxprestanda. HP Performance Advisor gör att du enkelt kan konfigurera systemet med de bästa inställningarna för specifika tillämpningar.

Fullständigt uppslukande. Oklanderligt produktiv.
Kraft så att det räcker och blir över. De senaste Intel® Xeon®-processorerna och omfattande grafik håller jämna steg med ditt arbete. Anslut och arbeta på upp till sex bildskärmar.
Njut av det senaste inom prestanda och energieffektivitet med nästa generations processorarkitektur från Intel.
Ha fler arbetsuppgifter i fokus tack vare stödet för upp till sex bildskärmar. Välj mellan kostnadseffektiv integrerad grafik och kraftfulla tillval för utbytbar 2D- eller 3D-gafik.
Anslut enkelt din kringutrustning och dina enheter med hjälp av fyra PCIe-platser, en PCI-plats för in- och utmatning, tio externa USB-portar och en snabbladdande USB-port.
Med HP RGS du kan ta med dig dina grafikintensiva arbetsstationsprogram vart du än går. Samarbeta med kollegor över hela kontoret eller över hela världen, i realtid.

TOP