Leverans av 112st HP datorer till Eksjö Gymnasium

by / måndag, 25 augusti 2014 / Published in Nyheter

Den 22 Augusti levererades 112 st HP-datorer till Eksjö Gymnasium. Datorerna levererades installerade och klara med kundens alla mjukvaror och inställningar.

Till teknikprogrammet levererades 12st HP Zbook 15″ eftersom de kräver extra kraft för att klara av de CAD- och redigeringsapplikationer som de använder. De resterande 100 st HP Probook 640 gick till andra program på Eksjö Gymnasium

HP Zbook 15

På Teknikprogrammet tränar du din förmåga att delta i utvecklingen av både nya och gamla produkter och tjänster för framtiden. Du studerar hela den process som leder från idé till färdig produkt eller tjänst, och i förlängningen till nöjda kunder och lönsamma företag.

HP ZBOOK

Släpp loss din kreativitet och bryt dig loss från skrivbordet med en snygg HP ZBook 15 mobil arbetsstation som håller dig produktiv ute på fältet. Dra fördel av kraftfulla bearbetnings- och grafikprestanda, konsekventa färger genom hela arbetsflödet, enkel skalbarhet och de blixtsnabba anslutningsmöjligheter som ditt team behöver för att samarbeta med kreativitetens hastighet.

TOP